EU projekti

Krolid / EU projekti

Krolid, EU projekti

Naziv projekta: Nabavka stroja za lasersko rezanje lima u svrhu povećanja proizvodnje i proširenja proizvodnog asortimana tvrtke Krolid d.o.o.

Naziv korisnika: Krolid d.o.o., Prigorska 68, 48 260 Križevci

Poduzeću Krolid d.o.o., Prigorska 68, 48 260 Križevci u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „E-impuls“ odobren je projekt pod nazivom Nabavka stroja za lasersko rezanje lima u svrhu povećanja proizvodnje i proširenja proizvodnog asortimana tvrtke Krolid d.o.o. s čijom je provedbom korisnik započeo 15. rujna 2017. godine. U okviru projekta nabavljen je novi stroj za lasersko rezanje lima, jedan djelatnik je osposobljen za rad na novom stroju te su izrađeni promotivni materijali. Provedba projekta doprinijeti će efikasnijoj proizvodnji, smanjenju troškova vanjskih usluga, uvođenju novog proizvodnog procesa u dosadašnje poslovanje te proširenju poslovanja na nova tržišta diljem Europske unije.

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti poduzeća Krolid d.o.o. na tržištu proizvodnih usluga u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice.

Razdoblje provedbe projekta je od 15. rujna 2017. godine do 15. kolovoza 2018. godine.

Kontak osoba: Zdravko Podolski

Web: http://www.krolid.hr/

E-mail: info@krolid.hr

Krolid, EU projekti